Muziekuitgeverij Voix Céleste

Laan van Zuidbroek 27, 7324 BJ Apeldoorn © voix celeste
Privacy Statement
Muziekuitgeverij Voix Céleste, gevestigd aan Laan van Zuidbroek 27 7324 BJ Apeldoorn, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring. Contactgegevens: www.voixceleste.nl Laan van Zuidbroek 27 7324 BJ Apeldoorn 0553014787 Arjan van Hees is de Functionaris Gegevensbescherming van Muziekuitgeverij Voix Céleste Hij/zij is te bereiken via info@arjanvanhees.nl. Persoonsgegevens die wij verwerken: Muziekuitgeverij Voix Céleste verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt. Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken: - Voor- en achternaam - Geboorteplaats - Adresgegevens - Telefoonnummer - E-mailadres Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken: Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@voixceleste.nl, dan verwijderen wij deze informatie. Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken: Muziekuitgeverij Voix Céleste verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen - Het afhandelen van uw betaling - Om goederen en diensten bij u af te leveren - Muziekuitgeverij Voix Céleste verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte. Geautomatiseerde besluitvorming: Muziekuitgeverij Voix Céleste neemt [wel / niet] op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Muziekuitgeverij Voix Céleste) tussen zit. Muziekuitgeverij Voix Céleste gebruikt de volgende computerprogramma's of -systemen: [aanvullen met naam van het systeem, waarom het gebruikt wordt, onderliggende logica, belang en verwachte gevolgen voor betrokkene] Hoe lang we persoonsgegevens bewaren: Muziekuitgeverij Voix Céleste bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorieën) van persoonsgegevens: (Categorie) persoonsgegevens > Bewaartermijn > Reden Personalia > Bewaartermijn > Reden Adres > Bewaartermijn > Reden Enzovoort > Bewaartermijn > Reden Delen van persoonsgegevens met derden: Muziekuitgeverij Voix Céleste verstrekt uitsluitend aan derden en alleen als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken: Muziekuitgeverij Voix Céleste gebruikt geen cookies of vergelijkbare technieken. Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen: U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Muziekuitgeverij Voix Céleste en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar info@voixceleste.nl. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek. Muziekuitgeverij Voix Céleste wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit- persoonsgegevens/tip-ons Hoe wij persoonsgegevens beveiligen: Muziekuitgeverij Voix Céleste neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via info@voixceleste.nl
Privacy Statement: Hier treft u ons Privacy Statement aan. Heeft u hier vragen over, neemt u gerust contact met ons op.

Fantasie-Toc

Ea dolor labore culpa id in magna, voluptate velit. In duis adipisicing minim voluptate, deserunt esse aliquip irure consectetur et dolor.

NIEUW! WEDDING PLANNER

In ad consequat dolore dolor culpa. Fugiat culpa sint ullamco ex enim incididunt. Est commodo nisi dolor ut labore. Cupidatat quis est dolor nim incididunt.

NIEUW! CITY-GUIDE

Quis deserunt proident sint ad qui, labore et in magna adipisicing anim incididunt sunt reprehenderit in eiusmod. Consequat elit pariatur magna adipisicing.

Maak uw reservering:

0800 - 455 - 123456789

123 Portobello Road England GB 98765 © T. H. E. HOTEL
Een cd met een wereldpremiere en met veel orgelwerken die niet zijn uitgegeven. O.a. koraalbewerkingen van Piet en Willem Hendrik Zwart en Klaas Jan Mulder en orgelwerken van Widor, Batiste, Callaerts, Vivet en Becker. De cd is opgenomen in de oude kerk in Delft op het prachtige Bätz-orgel.

“DIAMOND’S ARE

FOREVER”

Open from 09:00 - 20:00 Dolore, occaecat officia ipsum occaecat ut aliquip officia aute mollit magna incididunt nostrud, sunt eu. Eiusmod, commodo et eiusmod. www.xara.comxara.comxara.comxara. comxara.comdiamondsareforever.co m

“TOM’S CAB SERVICE”

Open 24/7 Dolore, occaecat officia ipsum occaecat ut aliquip officia aute mollit magna incididunt nostrud, sunt eu. www.xara.comxara.comxara.comxara .comtomscab-service.com